Inšpirácia chuťou

Ak sa aj vy chcete nechať opantať úžasnou chuťou jedál pod taktovkou šéfkuchára Gaba Kocáka, rezervujte si stôl v Reštaurácii Sissi minimálne 24 hodín dopredu prostredníctvom webovej stránky www.hotellomnica.sk v časti Reštaurácia Sissi, telefonicky na čísle +421 52 285 3500 alebo e-mailom na reception@hotellomnica.sk. Vaša rezervácia bude platná po doručení potvrdzujúceho e-mailu z našej recepcie. Reštaurácia je vám k dispozícii od štvrtka do nedele v časoch 18.00, 18.40, 19.20 a 20.00 hod. Menu je podávané max. 8 osobám v jeden čas.

Degustácia v príjemnom prostredí si vyžaduje čas, preto neodporúčame degustačné menu pre deti v predškolskom veku. Pre rodičov však radi počas degustácie zabezpečíme bezplatnú starostlivosť o malé ratolesti.

To najlepšie z čerstvých a sezónnych surovín

Dokonalý zážitok z jedla, nadšenie z krásy okolo seba, radosť z príjemnej spoločnosti  toto všetko sa spája s Reštauráciou Sissi v Hoteli Lomnica, ktorá sa môže pýšiť jedinečným gastronomickým konceptom 5 a 8-chodových degustačných menu.


“Každý hosť je pre nás dôležitý, výnimočný a každému z vás chceme pripraviť nielen skvelú večeru, ale aj sprostredkovať to najlepšie, čo nám naše možnosti ponúkajú. Koncept degustácie je založený na delikátnom výbere poctivých a kvalitných sezónnych surovín, vďaka ktorým je možné vykúzliť doslova umenie na tanieri. Ich čerstvosť je základným predpokladom na to, aby sme dosiahli unikátnu chuť hotového jedla, a tým zabezpečili hosťovi dokonalý gastronomický zážitok. Stará múdrosť hovorí, že zelenina má 24 hodnôt. Každú hodinu stráca jednu zo svojich hodnôt. Máme teda iba 24 hodín na to, aby sme ju kvalitne spracovali. Rovnaké pravidlo platí aj pri ostatných potravinách. Preto počas tých 24 hodín zabezpečíme, aby sa všetky suroviny od našich lokálnych dodávateľov dostali do našej kuchyne čerstvé a aby sme z nich mohli pripraviť to, čo sa od nás očakáva. Hodnotné jedlo bez kompromisov, ktorému venujeme maximum pozornosti. Pri príprave večere berieme do úvahy aj špecifické požiadavky hostí, ktoré nám povedia pri svojej rezervácii – teda prípadné potravinové alergie, preferencie chutí či vyhýbanie sa istému druhu jedál (napríklad mäsu). ”

Gabriel Kocák, Šéfkuchár





Kontakt

Gabriel Kocák, Šéfkuchár
reception@hotellomnica.sk