logo of page

Prostredie na vychutnávanie okamihu

Komorný priestor pod pôvodnými historickými klenbami hotela je dizajnovaný štýlotvornými prvkami. Dominantou sú tehly typické pre staré vínne pivnice a spoločne tvoria základ príjemného prostredia. Interiér kontrastuje s pútavými doplnkami a podmanivou atmosférou s nádychom rakúsko-uhorskej tradície, ktorá sa o odzrkadľuje aj v kuchyni. Na mieste si môžete dopriať nielen lahodné obedové menu, skorú večeru, ale tiež bohatý výber destilátov a prémiových vín.

Jedlá harmonizujú s prostredím


Reštaurácia Franz Josef v sebe nesie prívlastky, ako živelnosť, tradícia a autentickosť tvorby. Kuchyňa a nápaditosť šéfkuchára s jeho tímom sa odráža v jednotlivých pokrmoch. Lesné huby, bylinky, jedlé kvety z lokality Vysokých Tatier či čerstvé suroviny a ingrediencie. To všetko sú základnými piliermi pri koncipovaní sezónneho menu.

Farmársky výber šuniek a syrov

V priestore reštaurácie a vinárne sa nachádza aj originálny nerezový stroj, ktorý sa využíva na prípravu nárezov z domácich šuniek či údenín. Ponuku obohacujú aj poctivé syry zo slovenských fariem. Inšpirujte sa výberom z našej vínnej karty. V spojení s lahodnou chuťou vysokokvalitných šuniek, šťavnatých nárezov či syrov od lokálnych dodávateľov, pozdvihnú váš apetít.


À la carte menu

stiahnuť

Vína prémiovej kvality


V našom portfóliu nájdete vína od etablovaných a prestížnych vinárstiev oceňovaných odborníkmi po celom svete. Vybrať si však môžete aj z produkcie menších, rodinných vinárstiev, za ktorými stojí ich príbeh. Niektoré z odrôd majú ľahké telo, nekomplikovaný charakter, eleganciu, výraznú vôňu, plnosť či osobitú chuťovú intenzitu. Podávajú sa ako Pairing k À la carte menu, no personál vám s radosťou pomôže s osobitým výberom podľa vášho vkusu.




image