Späť na blog

Čerstvý tatranský vietor mieri do Bratislavy!

Toto nie sú meteorologické správy, ale novinky na pôde slovenskej gastronómie.

Séria našich kulinárskych pop up večerov pokračuje, tentokrát však na pôde hostiteľov.

Na prvom mieste je zážitok z každého sústa. Korene receptúr siahajú ďaleko do histórie, zatiaľ čo cesty za ingredienciami nepresiahnu okruh pár stoviek kilometrov. Aj keď sú obaja z „jedného fachu“, ich jedlá sú nasýtené ich originálnosťou a charakterom oblasti, v ktorej tvoria svoje kulinárske skvosty.

Príďte odhaliť to, čo spája a odlišuje kuchyne tímov Martina Nováka a Tomáša Levého.

Tím Sissi priveje do Bratislavy svieži tatranský vietor
 
Ste zvedaví, ako bude vyzerať konfrontácia dvoch gastronomických tímov, ktoré budú ťahať za jeden koniec? Zaručeným výsledkom bude 8 chodov, do ktorých sa pretaví majstrovstvo každého z nich. Tím Sissi si so sebou privezie lokálne ingrediencie a degustačné chody obohatí chuťami Tatier. Toto všetko sa bude odohrávať priamo pred vašimi očami, formou live cooking v nádherných priestoroch Mozartovho domu, pod korunami stromov.

Tím reštaurácie Fach 

Riadi sa rešpektom k aktuálnej sezóne a surovinám pochádzajúcim z miestnych vôd, lesov a lúk. Kladie dôraz na naturálnu kuchyňu, autenticitu, jednoduchosť a silné chute. Gastronomickému tímu aktuálne udáva takty šéfkuchár Martin Novák. Skúsený kulinársky nadšenec pôsobí na poli gastronómie už viac ako 15 rokov. Šéfoval viacerým bratislavským reštauráciám a jeho jedlo ochutnala dokonca aj holandská kráľovná či britská kráľovská rodina.

Tím reštaurácie Sissi

Tradičným a poctivým receptom vdychuje nový život v podobe nevšedných kombinácií a modifikácií. Spolu so šéfkuchárom Tomášom Levým prináša pod Tatry nový vietor v podobe najvyššej formy zážitkovej gastronómie, nielen formou svojich receptúr, ale i spoluprácou s osobnosťami gastronomickej scény zo Slovenska a Čiech. Ako neoblomný ašpirant na michelinovskú hviezdu posúva svoju latku stále vyššie a vyššie. Nepremeškajte preto šancu vychutnať a porovnať si prácu nášho tímu v domácich a hosťujúcich podmienkach.

Kedy?
26. októbra 2018 o 18.00 hod.

Cena
Osemchodová degustačná večera s wine pairingom 129 EUR/osoba
Osemchodová degustačná včera 99 EUR/osoba

Predaj a rezervácia v prevádzkach FACH Bratislava, e-mailom ziskova@fachbratislava.sk alebo telefonicky +421 918 348 566. 

Novinky na váš e-mail

Nepremeškajte akcie, pozvánky na koncerty a ďalšie novinky z Hotela Lomnica. Zadajte váš e-mail a o všetkom sa dozviete medzi prvými.